Potgrond keuze


• Elke plant heeft andere behoeften, daarom heb je ook keuze uit verschillende soorten potgrond. Lees de verpakkingen goed, zodat je weet wat je koopt. En ga resoluut voor kwaliteit tegen de juiste prijs door voor Aveve potgrond te kiezen.

• Aveve potgrond voor zaaien en stekken: de samenstelling werd speciaal aangepast aan de behoeften van kiemend zaad en pas wortelende scheuten. Zo bestaat deze potgrond uit 100% witveen, wat zorgt voor een fijne, regelmatige structuur met een optimale lucht/vocht verdeling. Aan deze potgrond werd ook een basisbemesting toegevoegd. Zo beschikt de plant over de nodige voedingsstoffen voor een optimale ontwikkeling.
Tip: schakel later over op andere potgrond die aan de behoeften van de volgroeide plantjes voldoet.

• Aveve potgrond voor bloeiende planten: potgrond speciaal voor het beplanten van bloembakken en kuipen. Er werd extra klei aan toegevoegd om het water langer vast te houden. Bij bemesting wordt een klein deel van de bemesting geabsorbeerd door de kleideeltjes. De voeding is dus beschikbaar voor de plant wanneer hij die nodig heeft en wordt niet uitgespoeld bij de volgende gietbeurt.
Tip: gebruik bijkomend Aveve vloeibare voeding voor bloeiende planten, zodat je een heel seizoen kunt genieten van prachtige bloemen.

• Aveve potgrond voor buxus: deze potgrond werd verrijkt met kalk en is dus ideaal voor buxus en andere kalkminnende planten.

• Aveve Aquafix: aan deze potgrond werden waterhoudende polymeren toegevoegd waardoor de potgrond waterhoudend wordt en je veel minder vaak moet gieten. Het is de ideale potgrond voor hanging baskets, bloembakken tegen gevels of op vensterbanken en... voor wie al eens een gietbeurt vergeet.

 


Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag - vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 18.00
zaterdag
09.00 - 18.00
zondag
Gesloten

Contactinfo

Neerhovenstraat 31/1
B-3670 Gruitrode
089 85 35 66
089 81 22 67
vragen? mail ons!
Bezoek de Aveve websitelogo Aveve