Groene aanslag


 

Tips om groene aanslag te bestrijden...

Het Aveve-team vertelt je graag hoe je deze producten het best gebruikt

  • Groene aanslag zijn kleine ééncellige plantjes die zich razendsnel vermenigvuldigen bij vochtig en zacht weer.

 

  • Het wegspuiten van de groene aanslag met een hogedrukreiniger maakt het probleem alleen maar erger. Je beschadigt de cellen en versnelt de vermenigvuldiging. Je krijgt op termijn dus meer groene aanslag.

 

  • Groene aanslag is niet enkel visueel een probleem. De algen veroorzaken tevens vochtschade aan muren en pleisterwerk en verhogen het gevaar op uitglijden of ongevallen.

  Productadvies

 

  • Aveve groenreiniger kant-en-klaar is een nieuw product dat geen vlekken maakt op muren, meubelen, daken en in lage concentratie onschadelijk is voor planten en gazon. Het product heeft een werking tegen algen, mossen, bacteriën en schimmels. De beste werking wordt verkregen vanaf 15°C. Vooraf zoveel mogelijk mossen en algen verwijderen. Na behandeling 24 laten intrekken en daarna droog borstelen.
  • Aveve groenreiniger turbo is een geconcentreerd product voor grotere oppervlakken. Toepassen met gieter of sproeier. Niet naspoelen of schrobben. Het product, de zon en de regen doen al het werk. Na 3 dagen is alle groene aanslag weg.

 

Groene aanslag zijn kleine ééncellige plantjes die zich razendsnel vermenigvuldigen bij vochtig en zacht weer.

Het wegspuiten van de groene aanslag met een hogedrukreiniger maakt het probleem alleen maar erger. Je beschadigt de cellen en versnelt de vermenigvuldiging. Je krijgt op termijn dus meer groene aanslag.

Groene aanslag is niet enkel visueel een probleem. De algen veroorzaken tevens vochtschade aan muren en pleisterwerk en verhogen het gevaar op uitglijden of ongevallen.

Behandelen is noodzakelijk.

Optimaal: 2 behandelingen per jaar.

 


Openingsuren

maandag
Gesloten
dinsdag - vrijdag
09.00 - 12.00 en 13.00 - 18.00
zaterdag
09.00 - 18.00
zondag
Gesloten

Contactinfo

Neerhovenstraat 31/1
B-3670 Gruitrode
089 85 35 66
089 81 22 67
vragen? mail ons!
Bezoek de Aveve websitelogo Aveve